Ungdomsarbeidet i Norge har vært aktivt siden høsten 2008 i Oslo. Ungdomsgrupper har vært aktive i Oslo, Stavanger, Bergen og Sandefjord, men for øyeblikket er det bare aktive grupper i Sandefjord og Oslo. 

På noen steder møtes ungdommene en gang i måneden, men i Oslo er det møter hver uke i Olavsstuen. Rebekka Ingibjartsdóttir tar seg av disse møtene sammen med engasjerte ungdomsledere og ungdommer. 

Programmet er alltid basert på deltakernes ønsker, og menigheten støtter aktivt opp om dette arbeidet. Hovedfokuset er et godt samfunn og omsorg for hverandre, og lederne prøver alltid å formidle kristne verdier på beste måte. 

Det blir alltid tilbudt noe mat på møtene, da mange kommer rett fra skolen eller andre aktiviteter. Noen ganger ser vi på film eller spiller spill. Om vinteren liker vi å bake og lage kakao, og om våren drar vi ut på turer eller griller pølser. 

Én gang i året tilbyr menigheten et større program uten kostnad for deltakerne, som for eksempel lasertag, gokart, bowlingtur eller en kveld i Dreamport. 

Ungdomsgrupper kan få dekket kostnadene av menigheten, slik at det ikke koster ungdommene noe å være med i fellesskapet. Vi vet at det er mange ungdommer der ute som ønsker å bli kjent med jevnaldrende og ha et godt fellesskap. Derfor oppfordrer vi sterkt ungdom i alderen 13-20 år til å ta kontakt og prøve å møtes. Det er interesse for ungdomsarbeid både i Ålesund og Trondheim, og vi håper at ungdommen på disse områdene ønsker å delta i arbeidet. 

Ta gjerne kontakt med Rebekka Ingibjartsdóttir, ungdomsrepresentanten (rebekka@kirkjan.no), hvis du er interessert i å være med eller hvis du ønsker mer informasjon.