Gledesstundene arrangeres vanligvis en til to ganger i måneden gjennom vintermånedene, på torsdager kl. 12 i Olavsstuen. 

Her kan vi samles og ha en hyggelig stund i et oppbyggelig fellesskap. Møtene er avslappede og varierte. Det tilbys for eksempel foredrag, opplesning fra bøker og dikt, refleksjon, fellessang med akkompagnement og til og med visning av islandske filmer. Det vil også være tilgjengelige guidede turer, både i byen og utenfor. Sist, men ikke minst, er dette en god mulighet til å slå av en prat på vårt islandske språk og nyte samværet i en god gruppe. 

Vi prøver å tilpasse møtene etter folks interesser, og alle idéer blir vel mottatt. 

Gruppen har også hatt teaterbesøk i regi av menigheten, og denne vårturen er en fast favoritt blant deltakerne. 

Vi pleier å starte stunden med en kort refleksjon, og deretter spiser vi en lett lunsj sammen. På grunn av maten ber vi folk om å melde sin deltakelse ved å svare på SMS-melding som sendes ut eller kontakte Olavsstuen på telefonnummer 22 36 01 40 (alle dager kl. 10-14). 

Vi ønsker dere velkommen 

Dere kan også melde dere på SMS-gruppen og/eller e-postgruppen for Gledesstunder ved å ringe til Olavsstuen eller sende en e-post til berglind@kirkjan.no med navn og telefonnummer. Da vil dere motta informasjon om kommende arrangementer.